UVEX I-VO black 56-60

60.00

Category:

Helmet Uvex i-vo cc – e zez
Uvex i-vo cc është shoqëruesi i përsosur për çdo ditë në biçikletë.
Qoftë për udhëtime në zyrë, për një shëtitje të qetë me biçikletë në fundjavë apo për një turne të shpejtë sportiv – helmeta super e lehtë ju mbron gjithmonë dhe kudo. Për komoditet optimal gjatë përdorimit, uvex i-vo cc është i pajisur me sistemin 3D IAS për rregullimin individual të madhësisë në lartësi dhe gjerësi, jastëkë funksionalë të kokës X-Fit dhe 24 kanale ventilimi. Pjesa e pasme e kokës është projektuar në mënyrë që të mund të integrohet një LED plug-in opsionalisht.

Karakteristikat e kaskës Uvex i-vo cc
Teknologji Inmould
Rregullimi i madhësisë 3D IAS
24 hapje ventilimi
Sistemi i rrjetës FAS
Mbyllja monomatike
Fly Net
Mbushje koke X-fit
LED prizë (opsionale)
Standardet: EN 1078
Uvex Technologies
Teknologjia Inmould
Materiali mbrojtës EPS shkumohet drejtpërdrejt në guaskën e polikarbonatit. Për një ndërtim të lehtë të helmetës me rezistencë maksimale ndaj goditjes. Bashkim perfekt i shtresës së brendshme EPS dhe shtresës së jashtme polikarbonat.

3D SNK 2.0
Sistemi i rregullimit 3D IAS 2.0 përdoret për rregullimin optimal të kokës. Funksionon në pak sekonda nëpërmjet një rrote të lehtë për t’u përdorur në anën e pasme. Për përshtatjen optimale të helmetës dhe për rrjedhojë mbrojtjen e sigurt në rast rënieje, 3D SNK 2.0 ofron gjithashtu një rregullim të lartësisë që përshtatet individualisht me çdo formë koke.

Monomatic – Përshtatet me prekjen e një butoni
Mbyllja e rehatshme monomatike uvex mund të hapet dhe mbyllet me njërën dorë. Rripi i mjekrës rregullohet me prekjen e një butoni: për ngasje me kapak – ose ajrim më i mirë dhe rehati maksimale në mal.

FAS – E thjeshtë dhe praktike
Rripi i Sistemit të Përshtatjes së Shpejtë mund të rregullohet lehtësisht dhe vazhdimisht për t’iu përshtatur me saktësi formës së kokës tuaj. Kjo e mban përkrenaren të vendosur në kokë në të gjitha situatat dhe rripin gjithmonë në pozicionin optimal.

Mbushje X-fit – Me cilësi të lartë dhe funksionale
Pjesa e brendshme kontribuon ndjeshëm në komoditetin e përdorimit të një helmete. Të gjitha mbushjet tona thithin lagështinë. Pads X-fit janë bërë nga një material me cilësi të lartë, të strukturuar për ventilim më të mirë, me një përfundim të veçantë antibakterial. Falë fiksimit me Velcro, ato mund të hiqen dhe lahen lehtësisht.