SCOTT SUPRA

45.00

Helmet scott supra e zez vjollce 54-61

Category:

SCOTT Supra është një helmetë me një madhësi të vetme me një maskë të lëvizshme për ngasje të përditshme. Sistemi MRAS SOLO Fit plotësisht i personalizueshëm, ndërtimi i plotë në kallëp dhe rrjeta inteligjente e defekteve sigurojnë që helmeta juaj të jetë e sigurt dhe e rehatshme kudo që të hipni.

Teknologjia in-mold
Sistemi i personalizimit SOLO
Rrip mjekër i rregullueshëm lehtësisht
Pads anti-alergjike
Rrjeta e insekteve
Materiali i shtresës së jashtme të helmetës: PC Micro Shell
Materiali i shtresës së brendshme: dy dendësi të ndryshme – Polistireni EPS
Pesha: 280g

Teknologjitë:

 

● In mold

Helmet biçiklete Scott prodhuar me teknologjinë “In-Mold”. Procesi i bashkimit të shtresave të jashtme (PC) dhe të brendshme (EPS) siguron mbrojtje të sigurt nga goditja, peshë të lehtë dhe hapje të mëdha ajrimi.

Gjatë procesit të prodhimit In-Mold, guaska e jashtme e materialit polikarbonat kombinohet me shkumë EPS që thith goditjet, duke krijuar një helmetë super të lehtë. Me peshë dhe masë të reduktuar që rrethon kokën, helmetat In-Mold janë më të rehatshme se helmetat tradicionale.

● Sistemi i përshtatjes MRAS SOLO

Stabilitet dhe rehati. Së bashku me shumë nga veçoritë e sistemeve premium Fit të Scott, SOLO krenohet me lartësinë e rregullueshme të pasme, një përshtatje të optimizuar 360 gradë dhe mikro-rregullim ergonomik me një numërues.

● Rripi dhe ndarësit lehtësisht të rregullueshëm sigurojnë rehati maksimale dhe pozicionimin e saktë të helmetës në kokë.

Më shumë rreth produktit: SCOTT