POLISPORT RACE

22.00

Helmet per femije Polisport Race

Category:

Polisport Race 46-53

Fuqizoni dhe mbroni. Kështu mendojmë për helmetat e fëmijëve dhe kjo duket. I projektuar për fëmijë të vegjël, ky model ka 10 ndenja ftohëse, të cilat mbrohen nga një rrjetë defektesh në pjesën e përparme. Me një formë shumë të rehatshme, helmeta ofron një rreshtim të larë. Mund ta rregulloni lehtësisht kaskën me një sistem unik rregullimi të lehtë, ndërsa rripi i sigurimit me 2 pika garanton një përshtatje të përsosur.

Specifikim:

ndërtimi: Ngjitës
10 vrima ventilimi
sistem i thjeshtë personalizimi
rrip mjekër i rregullueshëm lehtësisht
rrjetë mbrojtëse kundër insekteve
mundësia e heqjes së jastëkëve
Materiali i shtresës së jashtme të helmetës: PVC
Materiali i shtresës së brendshme: Polistiren / EPS
madhësia: XS (46-53)
pesha: 230 g
Standardet: CE – EN 1078

 

Më shumë rreth produktit: Polisport