POLISPORT URBAN RADICAL

25.00

Helmet per femije Polisport Urban Radical orange-green 53-55

Out of stock

Category:

HELMETA  POLISPORT RADICAL URBAN

Urban Radical është një helmetë biçiklete urbane që ka një dizajn të pastër dhe një shpinë të plotë. Kjo është një helmetë e gjithanshme dhe është më e lehtë në krahasim me shumicën e helmetave urbane dhe BMX falë procesit të ndërtimit të Injected Construction i cili gjithashtu do të përmirësojë qëndrueshmërinë. Forma e profilit të ulët është e dallueshme por minimale dhe siguron mbrojtje maksimale për përdoruesit.

Specifikim:

Ndërtimi: Injektuar Hardshell
11 vrima ventilimi
I përshtatshëm për një gamë të gjerë stilesh drejtimi
Mbarimi: mat
Rrip mjekër i rregullueshëm lehtësisht
Mundësia e heqjes së jastëkëve për larje
Pesha: 230 g
Standardet: CE – EN 1078

 

Më shumë rreth produktit: Polisport