POLISPORT GLITTER HEARTS

23.00

Helmet per femije Polisport GLITTER HEARTS 52-56

Out of stock

Category:

HELMETA PËR FËMIJË POLISPORT GLITTER HEARTS

Helmet për fëmijë, e prodhuar me teknologjinë “In-mould”. Shtresa e jashtme dhe e brendshme e pjesës së sipërme të helmetës, të bashkuara nën presion dhe temperaturë të lartë, formojnë një lidhje të pathyeshme që siguron një strukturë jashtëzakonisht të qëndrueshme dhe maksimalisht të sigurt, duke lejuar peshë të ulët dhe ajrim optimal.

Specifikim:

Konstruksioni i helmetës: In-Mold
10 vrima ventilimi
Rregullimet e sistemit të mbajtjes
rrip mjekër i rregullueshëm lehtësisht
mundësia e heqjes së jastëkëve
materiali i shtresës së jashtme të helmetës: guaskë PC
Materiali i shtresës së brendshme: Polistiren / EPS
madhësia: S (52-56)
pesha: 215 g
standardet: CE – EN 1078

Më shumë rreth produktit: Polisport