,

Syze FOX kaltert kuqe

30.00

Categories: ,

Rreth këtij artikulli
Lentet Clear Lexan ofrojnë mbrojtje ndaj rrezeve ultraviolet
Pikëpamje e gjerë për vizion të pashembullt periferik
Sistemi i lenteve të ndryshueshme (VLS) lejon transferimin e lenteve standarde dhe të formuara me injeksion
Shkumë fytyre me 3 shtresa me astar fleece
Rrip silikoni pa rrëshqitje me shtyllë të tretë grisëse