,

Spark fullface L

80.00

Categories: ,

Helmeta fullface Predha ABS e lehtë me cilësi të lartë; Shtresë tampon me densitet të lartë dhe maskë e lëvizshme
Pëlhura që largon lagështinë e mban kokën tuaj më të freskët dhe më të rehatshme. E brendshme e formuar me porosi, për një përshtatje super komode
I siguron kalorësit një përshtatje të sigurt që hapet dhe mbyllet shpejt dhe lehtë dhe ofron një përshtatje të rregullueshme
Dizajn elegant aerodinamik i krijuar për shpejtësi. Vrima ajri përpara dhe mbrapa për ventilim maksimal
Mbajtësja e pasqyrës me çmontim të lehtë mund të zëvendësojë lente të ndryshme në çdo kohë që përshtaten me mot të ndryshëm, të tilla si syze dielli, thjerrëza kundër njollosjes etj.