,

Shport metali BK-58

10.00

Categories: ,

Shporta e bërë nga rrjetë metalike e fortë.

Një shportë shumë e gjerë dhe e fortë, e ngjitur në tub – mbështetës i timonit dhe pirunit të përparmë.

Kompleti përfshin një çantë montimi për timonin dhe një mbajtëse montimi për pirunin e përparmë, falë të cilit mund ta montoni shportën në mënyrë efikase dhe të përhershme.

Shporta është bërë nga rrjetë metalike e fortë
Për madhësinë e rrotave: 26″ / 28″
Përmasat: 35 x 25.5 x 26 cm
Montimi i tubit / montimi në timon
Kllapa për fiksimin e pirunit të përparmë Ø 6 x 380 mm

 

Më shumë rreth produktit: Hao Tu