ELITE FLY 550ml blu

6.00

Shishe uji

Category:

Shishja më e lehtë e ujit e disponueshme në mbarë botën.

Material plastik pa erë, i butë dhe i qëndrueshëm, rezultat i një projekti kërkimor eksperimental të kryer nga Elite.

Me një mbulesë ergonomike të bërë nga disa materiale. Garanton rrjedhje të shtuar dhe më të lehtë të lëngjeve.

Specifikim:

vëllimi: 550 ml
diametri: 74 mm
pesha: përafërsisht. 54 g
Pa BPA
Më shumë rreth produktit: ELITE