ZEFAL SENSE GRIP 650 ml black

5.00

Shishe uji

Category:

SHISHE ZEFAL SENSE GRIP 650 ml e zeze

Sistemi i valvulave të shpejta, i bërë nga gome e butë, lejon hapjen dhe mbylljen e lehtë gjatë vozitjes.
Mbulesa e gjerë e shishes, duke e zhveshur, mundëson derdhje të shpejtë dhe të lehtë të lëngut, lehtëson dhe thjeshton larjen.

Zéfal SENSE GRIP 650
vëllimi: 650 ml
diametri: 74 mm
materiali: Polietileni
Pa BPA – pa bisfenol A
100% e ricikluar
ngjyra: e zezë
Më shumë rreth produktit: Zéfal