ZEFAL ALU-PVC blu

5.00

Kosh shishe

Category:

Ndërtim i qëndrueshëm.
Teknopolimeri lejon fleksibilitet dhe përshtatje më të mirë të shishes, kafazi i aluminit siguron një mbajtje të sigurt.

për shishet standarde me diametër: 70-74 mm
materiali: Ø5mm 6101 T3 alumini / termoplastik
pesha e shportës: 40 g
ngjyra: e zezë
Më shumë rreth produktit: Zéfal