,

Shishe e ruajtjes se sendeve PRO

6.00

Categories: ,

Shishja e ruajtjes me shumë funksione PRO është vendi i përsosur për të ruajtur lëngjet, ushqimet, tubin rezervë ose kompletin e veglave tuaja. Përshtatet në një kafaz standard shishe. Konstruksion plastik i qëndrueshëm dhe kapak me vidë shumë të gjerë. Kapaciteti 500 ml.