SHIMANO MTB-TOURING SH-MT54U

120.00

Category:

Këpucët e çiklizmit Shimano MT54 janë këpucë turistike për male ose çdo terren me performancë të shkëlqyer. Me mbyllje të shpejtë dhe taban Vibram në poliamid të përforcuar me fibra xhami për të marrë ngurtësinë maksimale.

Karakteristikat:

– Këpucë për çiklistët në rrugë dhe jashtë rrugës

– Pllakë fleksibël me gjatësi të mesme dhe jastëkë EVA për një këpucë për biçikleta malore që është e rehatshme si për pedalimin ashtu edhe për ecjen

– Thonë Vibram me kapje superiore dhe mbështetje të qëndrueshme në të gjitha kushtet

– shtrojë e përfunduar

– Rrjetë poliuretani me brinjë me qëndrueshmëri superiore

– Sistem lidhës i shpejtë që ju lejon të rregulloni këpucët shpejt dhe me lehtësi

– Integrim perfekt me pedale: M324 dhe T8000

– Numri i fundit: 41