SHIMANO CN-HG40 6/7/8s

15.00

Zinxhiri Shimano CN-HG40 – HG | 6/7/8-shpejtësi | me Lidhje të Shpejtë – 116 Lidhje
Zinxhiri Shimano CN-HG40 është i përshtatshëm për ingranazhet Shimano me 7/8 shpejtësi si dhe për rrotat më të vjetra HG me 6 shpejtësi (marsha me shpejtësi 18/21/24). Përfshihet një bllokues zinxhiri Quick Link për lidhje të lehtë.

Zinxhiri transmeton fuqinë nga unaza e zinxhirit në rrotën e shpërndarësit të pasmë. Është i ekspozuar ndaj ngarkesave ekstreme dhe kushteve të motit. Zinxhirët zgjaten me ritme të ndryshme në varësi të kushteve të përdorimit, por secili duhet të zëvendësohet herët a vonë. Zëvendësimi në kohë i zinxhirit është e vetmja mënyrë për të mbrojtur unazat e zinxhirit dhe me dhëmbëza nga konsumimi i tepërt. Për të marrë performancën më të mirë të mundshme nga sistemi Shimano HyperDrive, është e rëndësishme të përdorni zinxhirë origjinalë Shimano HG.

 

Pesha (specifikimet e prodhuesit):

përafërsisht. 324 g (114 lidhje zinxhiri)
përafërsisht. 330 g (116 lidhje zinxhiri)

Fusha e furnizimit: zinxhiri përfshirë. Lidhës SM-UG51 Quick Link

Për më shumë info: Shimano