,

Kasetë SHIMANO CS-HG700-11speed

60.00

Shimano CS-HG700 Kasetë me 11 shpejtësi 11-34
Shimano CS-HG700 është kaseta e përshtatshme për grupet e rrugëve me 11 shpejtësi. Ofron gamën optimale për grupin 105 (R7000) për aplikime si zhavorri dhe ciklokrosi.
Karakteristikat e produktit – Shimano CS-HG700 Kaseta 11-shpejtësie 11-34
Përdorimi: Rruga
Modeli: CS-HG700-11
Lloji: HG-EV
Marshi: 11-shpejtësi
Zinxhiri i pajtueshëm: HG-EV 11 shpejtësi, HG-X 11 shpejtësi
Gradim
11-34 (11-13-15-17-19-21-23-25-27-30-34 dhëmbë)
Materiali
Krahu i merimangës: Alumini
Xhelat: çeliku
Unaza e bllokimit: çeliku
Pesha
379 g (informacione të prodhuesit)
Fusha e dorëzimit
1 x Shimano CS-HG700 Kasetë me 11 shpejtësi 11-34 përfshirë. Unaza e bllokimit
teknologjitë
HG-EV
Rrota e kasetës HG-EV është për kombinimin e marsheve të akorduara nga kalorësi dhe menaxhimin e kadencës. Ne ofrojmë raportin optimal të marsheve të trenit me 11 shpejtësi; ju mund të zgjidhni kombinimin më të gjerë dhe më të afërt të marsheve të disponueshme për t’iu përshtatur disiplinave të ndryshme të kalërimit. Rrotulluesi i kasetës HG-EV është marrë me marshin me 11 shpejtësi pa kompromentuar qëndrueshmërinë me 10 shpejtësi dhe ndërrim të përmirësuar HYPERGLIDE.
Artikulli i prodhuesit nr.: ICSHG70011134

Për më shumë: SHIMANO