SHIMANO CN-E6090-10 10s ebike

42.00

Zinxhiri i biçikletave elektronike Shimano CN-E6090 me 10 shpejtësi
Zinxhiri CN-E6090 10-fach E-Bike nga Shimano me trajtim sipërfaqësor SIL-TEC dhe dimension të ri të pllakës për sistemin e lëvizjes STEPS E6000 dhe E8000 1 x 10 shpejtësi.
Performancë më e mirë: Zinxhiri i biçikletave elektronike Shimano CN-E6090 me 10 shpejtësi
Zinxhiri special i E-Biçikletave me trajtim sipërfaqësor SIL-TEC, një udhëtim më i qetë, jetëgjatësi e shtuar e zinxhirit dhe performancë më e mirë ju presin.

Karakteristikat – Shimano STEPS CN-E6090-10
Trajtimi i sipërfaqes SIL-TEC
Zinxhir special për E-Bikes
Vetëm për manovër të vetme

Karakteristikat e produktit
Përdorimi: E-Biçikletë
Modeli: CN-E6090-10
Grupi: STEPS E6000 / E8000
Marshi i përparmë: 1-shpejtësi
Marshi i pasëm: 10-shpejtësi
Lloji: HG-X 10-shpejtësi
Dizajni i drejtimit: Po
Pini i lidhjes së trajtimit të kromit: Po
Pllaka e lidhjes me pin: SIL-TEC
Pllaka lidhëse me rul: SIL-TEC
Lidhës: Pin lidhës
Lidhjet (zgjidhni variantin)
118
126
138
Përputhshmëria
1 x 10-shpejtësi E-Bike E6000 Steps City / Trekking System
1 x 10-shpejtësi E-Bike E8000 Steps MTB System
Pesha (të dhënat e prodhuesit)
përafërsisht. 276 g (114 lidhje)