SHIMANO CN-HG53 9s

30.00

Zinxhiri Shimano Deore CN-HG53 – HG | 9-shpejtësi
Një theksim i çmimit-performancës nga Shimano. Zinxhiri i shkëlqyer CN-HG53 me 9 shpejtësi Super Narrow Hyperglide me nyje shumë rezistente ndaj konsumit dhe ribatina të kromuara është ideale për fillestarët. Zinxhiri mund të mbyllet vetëm me një kunj lidhës 6,5 mm.
Materiali: çelik (i kromuar)
Lloji i zinxhirit: HG, super i ngushtë
Shtojca e peshës: 116 lidhje zinxhiri | specifikat e prodhuesit

Për më shumë info: Shimano