SELLE ROYAL lancia

22.00

Shale per te rritur

Out of stock

Category:

SHALE  SELLE ROYAL LANCIA

Ndenjëse unisex, e destinuar për stilin e drejtimit atletik, shoferë të përkulur 45°.

Lancia – Urban Life Classic
Specifikimi dhe teknologjitë

Jeta Urbane / Klasike / Lancia
Unisex / Atletike (45°)
Materiali i tapicerisë: Renna e zezë
Gjatësia: 279 mm
Gjerësia: 160 mm
Pesha: 475 g

● Klasik

Komoditeti i famshëm Selle Royal me një çmim të përballueshëm

Një përzgjedhje e gjerë sediljesh për biçikleta dhe përdorime të ndryshme: të domosdoshme për një udhëtim më të lehtë dhe më të rehatshëm.