SELLE MTG OK-GO JUNIOR 996

10.00

Shale per femije

 

Category:

Ndenjëse për fëmijë.

Specifikim:

Shala Montegrappa OK-GO 996 junior
Përbërja e brendshme: shkumë poliuretani
Materiali i tapicerisë: Lëkurë sintetike i përshtatshëm për biçikleta me madhësi rrota 20˝ dhe 24˝
Më shumë rreth produktit: SELLE MONTEGRAPPA