SELLE ROYAL VIVO

35.00

Shale per te rritur

Category:

Selle Royal Vivo Shalë Atletike reflektuese
Me pamje të gjithanshme dhe të pastër, Vivo Reflective Athletic është shala e përsosur për përdorim urban në pozicionin e kalërimit Athletic. Dizajni i tij modern ofron rehati të njohur Selle Royal që përmban një kanal qendror për lehtësimin e presionit në zonën perineale.
Një film reflektues është i mbyllur në pjesën e pasme të shalës duke ofruar siguri të shtuar duke reflektuar dritën nga fenerët e makinave, biçikletave dhe automjeteve të tjera. Zona iskiale është për më tepër e stampuar posaçërisht për një prekje të zhdërvjellët dhe kapje më të mirë gjatë kalërimit.

Karakteristikat e produktit – Selle Royal Vivo Reflective Athletic
Përdorimi: MTB / Trekking
Gjinia: Unisex
Pozicioni i kalërimit: Atletik
Mbushje: Matricë shkumë
Madhësia: 249 x 160 mm (LxB)
Ngjyrë: e zezë
Pesha: 375 g (informacione të prodhuesit)
Fusha e dorëzimit
1 Selle Royal Vivo Shalë Atletike reflektuese teknologjitë Pozicioni i kalërimit atletik
Kalorësi atletik zakonisht ulet në shalë me një kënd të shtyllës kurrizore 45 gradë.

MATRIKË SHKUMË
Struktura e qelizave të hapura të matricës së shkumës jep elasticitet dhe frymëmarrje të shtuar për të garantuar një shalë të qëndrueshme dhe të rehatshme.

FILM REFLEKTIV
Një film reflektues i mbyllur në pjesën e pasme të shalës që ofron siguri të shtuar duke reflektuar fenerët nga makinat, biçikletat dhe automjetet e tjera.

Per me shume vizitoni: Selle royal