,

BASSANO VOLARE LADYw-v

12.00

Categories: ,

SHALE BASSANO VOLARE E BARDH

Sedilje për femra, nivel i lartë komoditeti dhe komoditeti, i projektuar për një stil të rastësishëm drejtimi, pozicion të drejtë të trupit (90°).

Këndi i sediljes gjatë ngasjes së një biçiklete mund të jetë i ndryshëm, prandaj shpërndarja e peshës në sedilje ndryshon. Falë teknologjisë 3-Zone, sedilja Volare 3-Zone mund të thithë pesha të ndryshme, në çdo situatë, nga një kënd i relaksuar 90° deri në një kënd sportiv të uljes 30°.

Selle Bassano Volare, falë teknologjisë 3 Zone Comfort Plus, mund të plotësojë nevojat e çiklistëve më kërkues: rehati, lehtësi dhe stil.

Falë 3 zonave të ndryshme të kompresimit të shkallëzuar, teknologjia 3 Zone Comfort Plus është ideale për kalorës të gjithanshëm, të cilët kërkojnë një ndenjëse të lehtë të bërë nga materiale premium.

Comfort Plus me 3 zona:
Gjatë pedalimit, në bazë të pozicionit të trupit, pesha shpërndahet ndryshe në sedilje. Falë teknologjisë Selle Bassano 3-ZONE, ky produkt mund të thithë këtë peshë në çdo situatë, nga turnetë te kalërimi sportiv.

Pozicioni 90°
RËNISË ME Densitet të lartë
Dendësia e shpinës së sediljes me 3 zona është projektuar për të parandaluar dëmtimin e kockave iskiale të kalorësit.

Pozicioni 80/60°
ZONË E BUTË
Çarje qendrore e projektuar posaçërisht për të lehtësuar ngarkesën në zonën perineale të shoferit.

Pozicioni 30°
ZONA SPORTIVE
Pjesa e përparme e sediljes, në zonën e prekur nga pedalimi sportiv; Falë densitetit të tij, përmirëson komoditetin gjatë drejtimit.

Shitet Bassano Volare Zonja NS99
Komfort plus 3 zonash
Materiali i platformës: polipropileni
Përbërja e brendshme: shkumë kundër ngjeshjes
Materiali i tapicerisë: Vinyl
Materiali hekurudhor: Krom-molibden
Gjatësia: 255 mm
Gjerësia: 175 mm
Pesha: 350g

 

Më shumë rreth produktit: Selle Bassano