SELLE MTG 365 ICE

7.00

Shale biciklete

Category:

Sedilje klasike dhe funksionale. I destinuar për shoferë mesatarisht të përkulur (60°).

Specifikim:

Selle  Montegrappa Ice
Përbërja e brendshme: shkumë poliuretani
ngjyra: e zezë
gjatësia: 280 mm
gjerësia: 170 mm
pesha: 365g
Më shumë rreth produktit: SELLE MONTEGRAPPA