,

P:Lab TREKKING MAN

20.00

Categories: ,

Zgjedhja e çiklistëve urbanë.

Për ngarje në qytet dhe trekking. Sedilje funksionale për meshkuj, e destinuar për shoferë mesatarisht të përkulur (60°)

Ndenjëse P:Lab Trekking Man me mbushje të butë e bërë me shkumë fleksibël që ul goditjet gjatë kalërimit dhe një kanal qendror për qarkullim më të mirë të gjakut. Selia është e përshtatshme për çiklistët hobi të fundjavës, udhëtime të shkurtra dhe shëtitje rekreative.

TREKKING P: Lab
Binarët: çeliku hi-ten
Përbërja e brendshme: shkumë fleksibël
Materiali i tapicerisë: Vinyl
Gjatësia: 279 mm
Gjerësia: 176 mm
Pesha: 406 g