,

MTG K-2 black

12.00

Categories: ,

Ndenjëse e rehatshme e projektuar për stilin e drejtimit atletik, shoferë të përkulur 30° – 60°.

Selle Monte Grappa K2 me mbushje të bërë nga shkumë e butë poliuretani që thith goditjet gjatë ngasjes. Sedilja është e përshtatshme për çiklistët hobi të fundjavës, udhëtime të shkurtra dhe shëtitje rekreative.

Monte Grappa K-2
Përbërja e brendshme: shkumë poliuretani fleksibël
Materiali i tapicerisë: Lëkurë sintetike
Gjatësia: 285 mm
Gjerësia: 160 mm
Pesha: 485 g

 

Më shumë rreth produktit: Selle Monte Grappa