,

MTG LYRA

20.00

Categories: ,

Sedilje klasike dhe funksionale. I destinuar për stil të rastësishëm drejtimi, pozicion të drejtë të trupit (60°-90°).

Selle Monte Grappa Lyra me mbushje të bërë nga shkumë e butë poliuretani fleksibël që mbron goditjet gjatë kalërimit.

Kanali ergonomik zvogëlon presionin në zonën gjenitale, siguron rrjedhjen e ajrit për ftohje dhe rrit komoditetin.

Specifikim:

Selle Monte Grappa Lyra
Përbërja e brendshme: shkumë poliuretani fleksibël
Materiali i tapicerisë: Lëkurë sintetike
Gjatësia: 270 mm
Gjerësia: 205 mm
Pesha: 365g

 

Më shumë rreth produktit: Selle Monte Grappa