SELLE ROYAL ALPINE

22.00

Shale per te rritur

Category:

SHALE SELLE ROYAL ALPINE

Ndenjëse unisex, e destinuar për stilin e drejtimit atletik, shoferë të përkulur 45°.

Alpine – Urban Life Classic
Specifikimi dhe teknologjitë

Jeta Urbane / Klasike / Alpine
Unisex / Atletike (45°)
Materiali i tapicerisë: Renna e zezë
Gjatësia: 256 mm
Gjerësia: 158 mm
Pesha: 450g

● Klasik

Komoditeti i famshëm Selle Royal me një çmim të përballueshëm

Një përzgjedhje e gjerë sediljesh për biçikleta dhe përdorime të ndryshme: të domosdoshme për një udhëtim më të lehtë dhe më të rehatshëm.

Më shumë rreth produktit: SELLE ROYAL