,

Geronmine Gel Bike Seat Cover

5.00

Categories: ,

Mbules shale

Mbulesa e sediljes për biçikletën malore Geronmine është bërë nga shkumë memorie dhe material i mbushur me xhel për të mbrojtur më mirë të pasmet gjatë vozitjes. Nuk duhet të zëvendësohet e gjithë sedilja , thjesht mund të përdorni këtë mbulesë jastëku të sediljes së biçikletës me xhel

Jastëk i butë dhe i trashë për shalën e biçikletës, i projektuar në mënyrë ergonomike për të ofruar përvojë më të rehatshme ngasjeje. Kjo mbulesë e sediljeve të biçikletës përshtatet me sediljet më të ngushta të biçikletës, e përkryer për biçikleta rrugore malore, biçikleta të fëmijëve, biçikleta të palëvizshme, biçikleta ushtrimesh të brendshme dhe klasa rrotullimi

Mbulesa e butë e sediljes me xhel për biçikletën dhe fijet poshtë saj sigurojnë instalim të lehtë pa asnjë mjet tjetër, thjesht vendoseni jastëkun e sediljes së biçikletës mbi sedilje, sigurojeni kordonin tërheqës dhe rripat që mund të parandalojnë në mënyrë efektive shalën e biçikletës Mbushja e jastëkut nga rrëshqitja gjatë kalërimit

Sipërfaqja e kësaj mbulese të sediljeve të biçikletës për burra dhe gra është bërë prej pëlhure Lycra, tharje e shpejtë, rehati dhe frymëmarrje. Dizajni unik i folesë së devijimit të ajrit në mes të mbulesës së sediljes së biçikletës stërvitore mund të përshpejtojë qarkullimin e ajrit, të mbajë të pasmet të freskëta dhe ta bëjë ngasjen pa stres