SELLE MONTEGRAPPA AVILA

20.00

Shala per te rritur

Category:

SELLE MONTEGRAPPA AVILA

Ndenjëse e rehatshme e projektuar për stilin e drejtimit atletik, shoferë të përkulur 30° – 60°.

Kanali ergonomik zvogëlon presionin në zonën gjenitale, siguron rrjedhjen e ajrit për ftohje dhe rrit komoditetin.

Specifikim:

Shes Montegrappa Avila
Përbërja e brendshme: shkumë poliuretani fleksibël
Materiali i tapicerisë: Lëkurë sintetike
ngjyra: e zezë
gjatësia: 275 mm
gjerësia: 148 mm
pesha: 315g
Më shumë rreth produktit: SELLE MONTEGRAPPA

Ndenjëse e rehatshme e projektuar për stilin e drejtimit atletik, shoferë të përkulur 30° – 60°.

Kanali ergonomik zvogëlon presionin në zonën gjenitale, siguron rrjedhjen e ajrit për ftohje dhe rrit komoditetin.

Specifikim:

Shala Montegrappa Avila
Përbërja e brendshme: shkumë poliuretani fleksibël
Materiali i tapicerisë: Lëkurë sintetike
ngjyra: e zezë
gjatësia: 275 mm
gjerësia: 148 mm
pesha: 315g
Më shumë rreth produktit: SELLE MONTEGRAPPA