,

Gyp shale ALU 26,8x350mm mat black

7.00

Categories: ,

Gyp shale alumini për biçikleta Rrugore, MTB, Trekking, qytetit dhe të tjera.

E përputhshme me një ndenjëse me dy shina standarde të sediljeve.

Kapëse ju lejon të rregulloni këndin e sediljes dhe pozicionin e saj.

Specifikim:

Modeli: SP-105
Materiali: alumini
Gjatësia: 350mm
Ngjyra: e zezë mat