MTG Thunder light

15.00

Out of stock

Category:

Ndenjëse e rehatshme e projektuar për stilin e drejtimit atletik, shoferë të përkulur 30° – 60°.

Selle Monte Grappa Thunder Light me një mbushje të butë të bërë nga shkumë poliuretani që ul goditjet gjatë kalimit dhe një kanal qendror për qarkullim më të mirë të gjakut. Selia është e përshtatshme për çiklistët hobi të fundjavës, udhëtime të shkurtra dhe shëtitje rekreative.

Përbërja e brendshme: shkumë poliuretani fleksibël
Materiali i tapicerisë: Skay
Gjatësia: 290 mm
Gjerësia: 165 mm
Pesha: 520g

Më shumë rreth produktit: Selle Monte Grappa