,

Qantë telefoni P:Lab black

13.00

Categories: ,

P:Lab Çanta e biçikletës me kapacitet 0.8 litra për montim në kornizën e biçikletës, ofron hapësirë ​​të mjaftueshme për veglat e çiklizmit, por edhe sende personale si portofol, celular, çelësa etj.

Kasa ka një ndarje për një telefon me një ekran me prekje (iPhone, Digital Map, GPS). Filmi plastik transparent mundëson akses të shpejtë në telefon dhe përdorimin e aplikacioneve të ndryshme gjatë vozitjes.

Është bërë nga materiale cilësore, të papërshkueshme nga uji dhe të qëndrueshme, rezistente ndaj dëmtimeve mekanike dhe do ta mbajë përmbajtjen të thatë edhe në rast shiu. Sipërfaqja speciale siguron heqjen e shpejtë dhe të lehtë të papastërtive.

Ngjitet në më pak se një minutë me Velcro dhe përshtatet me madhësi të ndryshme kornizash. Dashamirët e muzikës do të jenë të kënaqur me folenë e kufjeve. Elementët reflektues sigurojnë shikueshmëri më të mirë të shoferit gjatë natës. Ekrani i diellit lejon lexueshmëri të mirë të ekranit në rrezet e forta të diellit.

Karakteristikat:

Montimi i kornizës së përparme – qafa e pirunit
Kutia e telefonit me ekran me prekje
Hapje xhepi me zinxhir
Dimensionet e kasës: 205mm x 90mm x 105mm
Vëllimi: 0.8L
Materiali: Poliestër
Rezistent ndaj ujit
Mbërthimi me velcro
Detaje reflektuese