,

PRO ROAD LT COMPACT ERGO OS 31.8MM|44CM BLACK (15)

64.00

Categories: ,

Timoni PRO LT Gravel Alloy kombinon kontrollin dhe komoditetin për ditët e gjata të garave me zhavorr.

Veqorit:
timon zhavorr i zhvilluar për gara me zhavorr
Ofron pozicionin optimal për garat me zhavorr
AL-6066 ndertim
Rruga e jashtme e kabllove
Formë kompakte për pikat
Maja të rrumbullakosura
Përmasat: 40, 42, 44 dhe 46 cm gjerësi
Diametri i shtrëngimit 31.8 mm
Pesha: nga 310g