,

POLISPORT Cross contry evo 26″-27.5″-29″

9.00

Categories: ,

Parafango e pasme Cross Country EVO

Parafanoja e pasme Cross Country EVO është e përputhshme me diametrat e tubit të sediljeve 24 deri në 36 mm dhe ka një brendshme gome për kapje më të mirë, e cila i jep më shumë stabilitet parafangos. Ky krah mund të rregullohet në mënyrë optimale në timon me 2 pika rregullimi, duke vendosur kështu parafango në lartësinë e dëshiruar.

Karakteristikat teknike:

Për: MTB Sport / Rekreacion
Përshtatet me madhësinë e rrotave 26”/ 27,5”/ 29”.
Montimi: në tubin e sediljes / kapëse e rregullueshme për të gjitha diametrat – 24 deri në 32 mm
Gjerësia: 85 mm
Gjatësia: 510 mm
Pesha: 171 g
Karakteristika te tjera:

Sistemi i instalimit të shpejtë: Universal, i shpejtë dhe i lehtë për t’u instaluar, Cross Country kapet në shtyllën e sediljes dhe pasi të instalohet, vidhosja plastike do ta mbyllë dhe do ta sigurojë atë
Kompleti i montimit i përfshirë
Mundësia e rregullimit të këndit / lartësisë
Mundësia e heqjes së shpejtë
Ngjitës sigurie reflektuese
Material 100% i riciklueshëm

 

Më shumë rreth produktit: Polisport