,

Matës shpejtësie IGPSPORT BSC100S bike smart

59.00

Categories: ,

Kompjuter për çiklizëm GPS IGPSPORT BSC100S

Kompjuteri inteligjent i biçikletës BSC100S, i krijuar posaçërisht për entuziastët e çiklizmit, mund të shfaqë dhe regjistrojë të dhëna të pasura të çiklizmit si shpejtësia dhe distanca në kohë reale dhe të sinkronizojë aktivitetet e çiklizmit me iGPSPORT APP për analizë dhe ndarje.

 

BSC100S
KOMPJUTER SMART BIKELEKE

2,6-inç︱40H︱Type-C︱Shfaqja e të dhënave të shumëfishta︱BLE5.0/ANT+︱Njoftimi︱Strava

 

Kompjuter për çiklizëm GPS BSC100S
I përshtatshëm për çiklistët fillestarë

I përshtatshëm për një shumëllojshmëri ambientesh kalërimi

 

Specifikime teknike
Bateria

Jetëgjatësia e baterisë: 40 orë
Bateria: 600 mAh
Ndërfaqja: USB e tipit C
GNSS&Sensor

Transmetimi me valë: BLE5.0/ANT+
Sensori i shpejtësisë: (BLE/ANT+)
Sensori i kadencës: (BLE/ANT+)
Monitorues i rrahjeve të zemrës: (BLE/ANT+)
Matësi i energjisë: (ANT+)
Specifikimet

Ekrani: 2.6″
Përmasat: 86.7x51x14.9mm
Pesha: 67 g
Ruajtja e të dhënave: 250 orë
Wireless: BLE5.0/ANT+
I papërshkueshëm nga uji: IPX7
Butoni: 2 butona
Karakteristikat e çiklizmit

Temperaturat
Kaloritë
Lartësia mbidetare
Gradient
Prehër
Cilësimet përmes aplikacionit
Faqe: 4
Të dhënat e një faqeje: 6
Karakteristikat e zgjuara

Drita automatike e pasme
Pauzë automatike
Gjumi automatik
Auto Lap
Faqja kryesore e kthimit automatik
Funksioni paralajmërues
Karakteristikat e avancuara

Njoftimet inteligjente
Fusha e të dhënave me porosi
Të dhënat dinamike
Software

iGPSPORT Web
APLIKACIONI iGPSPORT
Mbresëlënës
Majat e Trajnimit
Aksesorë

Montimi i biçikletës përpara: M80
Sensori i shpejtësisë: SPD70
Sensori i kadencës: CAD70
Monitor i rrahjeve të zemrës: HR40/HR60
Në kutinë

BSC100S
Montimet standarde të biçikletave
Manuali i perdoruesit

 

Më shumë rreth produktit: iGPSPORT