,

Këmbë trotineti

10.00

Rreth këtij artikulli
Materiali: E bërë nga aliazh alumini të qëndrueshëm, nuk deformohet lehtë, rezistent ndaj ndryshkut dhe nuk zbehet.
Dizajni i palosur: Mund të paloset dhe përdoret shumë lehtë pa zënë vend
Aplikimi: E përputhshme me skuterin elektrik Xiaomi 1s Pro / M365
Lehtë për t’u instaluar: 2 vida janë të lehta për t’u fiksuar në fund të skuterit, nuk ka nevojë të çmontoni asnjë pjesë të skuterit. Nuk ka nevojë për rregullim shtesë, i cili është i përshtatshëm për t’u përdorur
Prodhimi i shkëlqyeshëm: Pjesa e poshtme e stendës së parkimit është projektuar me brazda për ta bërë atë më të qëndrueshme, për ta mbajtur skuterin tuaj në këmbë në çdo kënd në një sipërfaqe të sheshtë dhe të pabarabartë.