,

Këmb SCOTT 26-28″ e zezë

15.00

Mbajtëse e rregullueshme për biçikleta Scott 26″, 28″, 29″ dhe 700C, të cilat kanë një vend për montimin e mbështetëses.

Modeli: Këmba e rregullueshme e Scott
Përshtatet me biçikleta Scott 26″, 28″, 29″ dhe 700C
Instalim/rregullim i thjeshtë
Materiali: alumini/çelik
Ngjyra: e zezë

 

Më shumë rreth produktit: SCOTT