,

INFINI MINI LAVA I-261W black

16.00

Categories: ,

Infini Lava I-261W / Dritë e përparme super e ndritshme e rikarikueshme

Mini Lava është shtesa më e fundit e dritave më të shitura në serinë Lava. Ai vazhdon me shumë nga të njëjtat veçori dhe cilësi të shkëlqyera të serisë Lava, por e bën këtë në një madhësi shumë më të vogël dhe me një portë karikimi të integruar USB.

Mini Lava është një fener i lehtë, kompakt me një bateri litium-jon dhe një portë karikimi të integruar USB. (Nuk kërkohet kabllo). Mini Lava paralajmëron përdoruesit kur bateria është e ulët duke kaluar në një modalitet tjetër. Nuk ka tregues të ngarkimit të baterisë. Mini Lava thjesht ndryshon modalitetin kur kapaciteti i baterisë bie nën dhjetë përqind (‘konstant’ në ‘flic’ ose ‘flic’ në modalitetin ‘konstant’).

Kllapa unike e lëshimit të shpejtë mund të instalohet dhe hiqet lehtësisht pa përdorimin e mjeteve.

Specifikim:

0.5 LED të bardhë
Intensiteti i dritës 50 Lumens
16 orë punë në modalitetin Flashing
9 orë funksionim në modalitetin pulsues
3 orë funksionim në modalitetin e rrezeve të ulëta
1.5 orë funksionim në modalitetin High Beam
Bateria: polimer litium-jon i rikarikueshëm
Koha e karikimit 2 orë (USB e rikarikueshme), (DC/5V, 0.5A)
Karikimi pa kabllo
Përmasat: 52x21x21.5 mm
Pesha: 13.5g
Instalim pa mjete
Montimi në: FB05 / Ø19 ~ Ø32 mm
Rezistent ndaj motit / Standard IPX4 i papërshkueshëm nga uji
Kujtesa e baterisë së ulët.
Treguesi miqësor për përdorimin e baterisë së ulët – nëse ngarkesa e baterisë bie në më pak se 10%, treguesi ndizet.
Sistemi i ndërprerjes automatike plotësisht i ngarkuar – parandalimi i ngarkimit të tepërt.

Më shumë rreth produktit: Infini