loader image
,

GEOSMINA 4l

45.00

Categories: ,

Qantë piruni GEOSMINA 4l

Çanta Cargo Cage – një nga çantat më të dobishme dhe të gjithanshme të biçikletave të lehta. Mbartësi i tij i përbërë mund të ngjitet në pirun me kapëse ose, nëse ka, me vida. Një çantë Cargo Cage gjithashtu mund të ngjitet në biçikletën tuaj në vend të një kafazi shishe. Qese 5 litra me laminim të brendshëm TPU. Plotësisht i papërshkueshëm nga uji do të sigurojë që gjërat tuaja të udhëtojnë gjithmonë të izoluara nga lagështia dhe pluhuri. Transportuesi dhe çanta përbëjnë një ekip të madh së bashku, por ato mund të jenë gjithashtu shumë të dobishme veçmas. Mund ta përdorni çantën për transport ose edhe të merrni ujë. Mund të jetë dushi juaj i udhëtimit. Transportuesi ju lejon të transportoni shishe të mëdha uji ose çdo gjë që improvizoni gjatë rrugës. I përshtatshëm për pirunët e ngurtë dhe pezullimet.

Predha e jashtme najloni piramidale 210D e papërshkueshme nga uji me veshje PU.
Petëzim i brendshëm TPU 100% i papërshkueshëm nga uji.
Rezistencë e lartë ndaj konsumit.
Mbyllje e dyanshme në kapak për një garanci rezistente ndaj rrjedhjeve.
Material mjedisor ECO. Pa PVC dhe 100% e riciklueshme.
Çanta është e fiksuar me rripa sigurie najloni.
Mbajtëse kompozite najloni me shkumë mbrojtëse. Të lehta dhe të forta.
2 kapëse inox me shkumë mbrojtëse.
Montimi i pirunit ose kornizës.
Logo reflektuese.

Montimi i pirunit ose kornizës
Përmasat: 12 x 12 x 38 cm
Vëllimi: 4 l
Maz. Ngarkesa e rekomanduar: 3 kg