,

ELITE JET 550ml yellow

6.00

Modeli i ri i biodegradueshëm i bërë nga polietileni i cilësisë ushqimore.

Elite ofron një model të ri të veçantë shishe në gamën e saj të çiklizmit, JET, i bërë nga materiali plastik i biodegradueshëm.

JET kombinon më të mirën në cilësi dhe performancë të shisheve më të vlerësuara Elite, të tilla si lehtësia, rrjedhja e bollshme e lëngjeve dhe një grykë pa shije, duke integruar njëkohësisht përdorimin e materialit plastik të biodegradueshëm për të reduktuar ndikimin e shisheve në mjedis.

Specifikim:

vëllimi: 550 ml
diametri: 74 mm
Pa BPA

Më shumë rreth produktit: ELITE