,

ELITE ALA black soft

13.00

Kafazi i shisheve Elite Ala ka krahë të rregullueshëm posaçërisht për të akomoduar një gamë të gjerë të llojeve të shisheve. Edhe shishet e mëdha të ujit mbahen mirë falë gjeometrisë së veçantë. Përqindja e lartë e fibrave të karbonit e bën atë jashtëzakonisht të qëndrueshme dhe të lehtë.

për diametrin e shishes: 74 mm
materiali: material i përforcuar me fibra (FRP)

Më shumë rreth produktit: ELITE