SYNCROS SG-01

5.00

Category:

(SC2728900001222)
Syncros ka zhvilluar një linjë të përcaktuar qartë aksesorësh: rrota, timonë, parafango, pompa, vegla, kafaze shishe dhe shishe që kënaqin edhe çiklistët më kërkues.
Këto produkte janë bërë nga materiale të lehta të nivelit të lartë dhe plotësojnë standardet e larta të Syncros.

Syncros mbërthen zbut dridhjet dhe zbut ndikimet ndërsa mban timonin me siguri dhe rehati.

Materiali: Shkumë

Më shumë rreth produktit: SYNCROS