SYNCROS SG-02

8.00

Category:

(SC2728910001222)
Syncros ka zhvilluar një linjë të përcaktuar qartë aksesorësh: rrota, timonë, parafango, pompa, vegla, kafaze shishe dhe shishe që kënaqin edhe çiklistët më kërkues.
Këto produkte janë bërë nga materiale të lehta të nivelit të lartë dhe plotësojnë standardet e larta të Syncros.

Mbërthimet e gomës syncros zbutin dridhjet dhe zbehin ndikimet ndërsa mbani timonin tuaj me siguri dhe rehati.

Materiali: gome

Më shumë rreth produktit: SYNCROS