, ,

FI’ZI:K Tempo mictrotex 2mm clasic

22.00

Categories: , ,

Shirit timoni ..

Shirit i performancës së timonit i bërë nga mikroteks, 2 mm i trashë, me prekje klasike.

Shiritat tempo janë krijuar për performancë të pakrahasueshme, qëndrueshmëri dhe shkathtësi të përdorimit.

Microtex është opsioni më i hollë për trajtimin dhe kontrollin.

Prekja klasike është një teksturë e qëndrueshme si lëkura e shpuar, me një estetikë tradicionale dhe një sipërfaqe të lëmuar që rrëshqet lehtësisht në pozicione të ndryshme drejtimi.

 

Specifikim:
fi’zi:k timon bar Tempo
Materiali: Microtex
Prekje klasike
Gjerësia: 30 mm
Trashësia: 2 mm
Priza 2 copë

 

Më shumë rreth produktit: fi’zi:k