,

Crivit Floor Pump

25.00

Categories: ,

Pompë për dysheme Crivit
Koka e pompës me lidhje të kthyeshme të valvulës prej alumini (përshtatet me të gjitha llojet e zakonshme të valvulave)
Baza e fortë me sipërfaqe të qëndrueshme, jo rrëshqitëse dhe matës presioni të lehtë për t’u lexuar
Fryn gomat, topat dhe shtretërit me ajër lehtësisht
Dorezë ergonomike, kompakte e butë me prekje
Pistoni dhe tyta e bërë nga çeliku preciz
Përfshin zorrën me presion të lartë
Koka e pompës: për valvulat Schrader, Dunlop dhe Presta – e përshtatshme për të gjitha biçikletat standarde BMX, garash dhe turne, si dhe për biçikletat malore
Përfshin përshtatës për shtretër me ajër, lodra me fryrje, topa dhe më shumë
Madhësia: lartësia e pompës: 72.5cm; gjatësia e zorrës: 100 cm; Diametri i cilindrit: 32 mm
Maks. presioni i lejuar: 8 bar (116 PSI); presioni i vlerësuar: 7 bar (100 PSI); matës presioni: deri në 11 bar (160 PSI)
3 vite garanci