,

XC 262 REAR 2 LED red (Carrier fit)

5.00

Categories: ,

FLASH E PASME XC-262

Drita e pasme XC-262 për biçikletën është e pajisur me një reflektor dhe 2 LED të kuqe të ndezura me një mënyrë funksionimi me një funksion – dritë konstante. Drita XC-262 është projektuar për t’u montuar në një mbajtës topik me 2 vida të vendosura 50 ose 80 mm larg njëra-tjetrës. Drita mundësohet nga 2 bateri AAA dhe është 100% rezistente ndaj efekteve të dëmshme të ujit.

 

Specifikim:
2 rreshta LED
Intensiteti i dritës 6Lm
Funksionet: fikur
Montimi në një rrip shpatullash. 50 ose 80 mm
Përmasat: 100 x 40 x 20 mm
Bateritë 2×1.5V (AAA)
I papërshkueshëm nga uji: IPX3