,

Timon i lakuar

8.00

Categories: ,

Timoni NR-16 është veçanërisht i përshtatshëm për biçikletat e qytetit dhe të kryqëzatave.

Falë formës së tij të veçantë, ky timon është zgjidhja perfekte për rehati maksimale për ngarje të relaksuar.

Modeli: NR-16
Qyteti / kryqëzor
Materiali: çeliku
Për tub: 25.4 mm
Gjerësia: 620 mm
Përkulur: 26 (i ngritur) x 33 mm