,

SRC 18 x 1.75

7.00

Categories: ,

Gomë e jashtme e fortë dhe e qëndrueshme për ngasje në shtigje biçikletash dhe rrugë.

E përshtatshme për bicikleta të fëmijëve..

Modeli: SRC SAO WANG
me një tel në buzë të gomës
dimensionet: 18 x 1,75/  47-355
Presioni i rekomanduar: 50 psi / 3.0 bar

Më shumë rreth produktit: SRC