,

SHIMANO M365 L

43.00

Categories: ,

Freni i par, ana e majt SHIMANO M365
Set i montuar i frenave me disqe, Bl-M365L(L) Br-M365L(F), Përshtatës W|O, Mbajtës rrëshirë, Zorrë 1000 mm (Sm-Bh59 E zezë), Add Olive| lidhëse e mbrendshme, i zi, në kuti.

 

Në këtë moment, Shimano M365 është me çmimin më të mirë dhe është perfekt për aktivitetet tuaja.

Mund të gjeni produkte të tjera që plotësojnë katalogun tonë të pjesëve të biçikletave dhe veçanërisht në kategorinë tonë të frenave. Ne kemi një shumëllojshmëri frenash për t’iu përshtatur nevojave tuaja dhe për t’ju bërë të ndiheni të frymëzuar për të bërë më shumë sport në rutinën tuaj të përditshme