,

SHIMANO FH-HG20 141mm 5-9|16 quick release

8.00

Categories: ,

Përshkrimi i produktit:

Shimano Alivio FH-HG20 pasëm

Specifikimet:

– FH-HG20 Complete Axle 146mm, pjesë këmbimi origjinal Shimano.

 

Mos prisni më dhe blini Shimano Alivio FH-HG20 Rear. Për çdo informacion tjetër rreth karakteristikave të Shimano Alivio FH-HG20 Rear, mund të kontaktoni me lisibike përmes faqes sonë të kontaktit. Lisibike ofron një koleksion ekskluziv të pjesëve të këmbimit për biçikleta dhe aktivitete të tjera të kohës së lirë. Pjesët tona të këmbimit do t’ju sigurojnë që të shijoni sportin dhe aktivitetin tuaj të përditshëm dhe do ta bëjnë jetën tuaj më të rehatshme me gamën tonë unike të artikujve tonë.