SHIMANO CN-LG500

35.00

Shimano CN-LG500 Linkglide zinxhir me 10/11 shpejtësi me Quick-Link
Zinxhiri Shimano LINKGLIDE LG500 siguron ndërrim të qetë dhe vendimtar me të dy sistemet lëvizëse LINKGLIDE me 10/11 dhe HYPERGLIDE me 11 shpejtësi. Mbyllja SM-CN900-11 Quick-Link e bën instalimin të lehtë.
Sistemi përfundimtar i komponentëve afatgjatë: CN-LG500 LINKGLIDE Zinxhiri me 10/11 shpejtësi nga Shimano
LINKGLIDE jep vazhdimisht pedalime më të buta, më të njëtrajtshme gjatë lëvizjes, gjë që mezi e ndjeni në këmbët tuaja. Dizajni i optimizuar i portës së ndërrimit të LINKGLIDE që krijon një dorëzim më të qetë midis dhëmbëzave për të shmangur kërcimet që mund të ndikojnë në butësinë e lëvizjes dhe pedalimit. Ky përmirësim i dizajnit është veçanërisht i theksuar në lëvizjet e jashtme, ku goditja e pedalimit është më e dukshme për shkak të forcave më të mëdha të përfshira.

Qëndrueshmëria e makinerive është thelbësore për biçikletat elektronike me çift rrotullues të lartë dhe për kalorës të përditshëm që mund të ngasin me të njëjtën marshi për muaj ose vite në të njëjtën kohë. LINKGLIDE siguron zhvendosje të qetë dhe vendimtare që zgjat më shumë se kurrë më parë. Dhëmbët e kasetës të ridizajnuar të LINKGLIDE kanë një bazë thelbësisht më të trashë dhe një zbehje unike që përmirëson në mënyrë drastike rezistencën ndaj konsumit në aplikimet me çift rrotullues të lartë. Kjo rritje e qëndrueshmërisë së kasetës zgjat performancën e qetë të drejtimit dhe zgjat kohën përpara se të fillojnë të ndodhin kapërcimet e zinxhirit të shkaktuara nga konsumimi.
Karakteristikat – Shimano CN-LG500 Linkglide mit Quick-Link
Lidhës Quick-Link – për montimin dhe çmontimin e zinxhirëve pa mjete
Optimizuar për sistemet LINKGLIDE
Qasuni në performancën e ndërrimit të qetë dhe të besueshëm të LINKGLIDE
Performancë e qetë dhe e besueshme e ndërrimit
Teknologjia LINKGLIDE
E përputhshme me sistemin e lëvizjes LINKGLIDE 10/11 dhe HYPEGLIDE me 11 shpejtësi

Karakteristikat e produktit
Përdorimi: E-MTB
Modeli: CN-LG500
Grupi: DEORE XT M8130 / DEORE M5130
Marshi: LINKGLIDE me 10/11 shpejtësi
Lloji: LG
Dizajni i drejtimit: Po
Pini i lidhjes së trajtimit të kromit: Po
Pllaka e lidhjes me pin: gri
Pllaka lidhëse me rul: gri
Lidhës: Quick-Link SM-CN900-11
Lidhje (zgjidh variantin)
116
126
138
Përputhshmëria
RD-M8130-SGS
RD-M5130-GS
Materiali Çeliku
Ngjyrë argjendi
Pesha përafërsisht. 257 g (114)
Fusha e dorëzimit
1 x Shimano CN-LG500 Linkglide Zinxhiri me 10/11 shpejtësi përfshirë. Lidhës Quick-Link SM-CN900-11
teknologjitë
LINKGLIDE
LINKGLIDE ofron performancë të pandërprerë të ndërrimit dhe pedalimit që zgjat. LINKGLIDE do të mbështesë ngasjen pa stres dhe përvojat e pronësisë për zhvillimin e llojeve të biçikletave dhe stileve të ngasjes për vitet në vijim. Është një sistem lëvizjeje jashtëzakonisht i qëndrueshëm i ndërtuar për t’i bërë ballë veshjeve të vazhdueshme të përditshme dhe për të siguruar performancë të qëndrueshme në lëvizje dhe pedalim për biçikletat me shumë qëllime dhe e-biçikletat me çift rrotullues të lartë. Dizajni i kasetës i projektuar në mënyrë të fuqishme ndërron ingranazhet lart e poshtë pa probleme, ndërkohë që redukton ndjeshëm konsumimin e sistemit të drejtimit. LINKGLIDE është mjeti më i mirë i përdorimit që ofron performancë afatgjatë.

LINKGLIDE Karakteristikat kryesore
Performancë e qetë dhe vendimtare e ndërrimit dhe pedalimit që është bërë të zgjasë.
Dizajni i optimizuar i portës së ndërrimit.
Dhëmbët e fortë të kasetës i rezistojnë dëmtimit kur lëvizni dhe ngasni me çift rrotullues të lartë.
HAPAT SHIMANO – Çuarja e biçikletave elektronike në një nivel të ri
SHIMANO STEPS do të thotë SHIMANO Total Electric Power System. Zhvillimi i grupit të komponentëve bazohet në idenë SHIMANO të integrimit të përsosur nga njëra anë, dhe mendimin se një biçikletë elektronike duhet të jetë ende kryesisht një biçikletë nga ana tjetër. Kjo duhet të përfshijë sjellje të rehatshme dhe të natyrshme dhe sjellje të kalërimit, si dhe zhvillim të mirë-balancuar të fuqisë gjatë pedalimit. Koncepti SHIMANO STEPS u mundëson çiklistëve të kombinojnë përvojën e natyrës dhe ushtrimet e shëndetshme me mbështetjen jashtëzakonisht të qetë të motorit.